Vitale Oplossingen

Gezond Gewicht Coaching

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers met ernstig overgewicht vele dagen per jaar meer verzuimen dan medewerkers met een gezond gewicht. Wanneer het verzuim in jouw bedrijf al laag is, loont het toch om te investeren in gezond gewicht.

Gedrag veranderen is niet eenvoudig. Denk maar eens aan de miljoenen goede voornemens voor het nieuwe jaar die vlak daarna alweer 'vergeten' zijn. Toch kan werken aan gezond gedrag heel succesvol zijn. Ons programma focust zich niet op inhoudelijke keuzes van voeding maar op geleidelijke gedragsverandering.

icon png

Investeren in motivatie en volhouden

Het bereiken van een Gezond Gewicht heeft tijd nodig en vraagt motivatie en volhouden. Wij kijken naar gedrag en omstandigheden en zetten tools in om Weerbaarheid en Veerkracht te vergoten. Dat vormt een basis in intrinsieke motivatie en volhouden.

image
icon png

Persoonlijke benadering

Vorm van coaching die wordt volledig afgestemd op de hulpvraag van de coachee.

icon png

Gebaseerd op wetenschap

Er doen veel hypes de ronde over gezondheid, gewicht en voeding. De coaches van Wellvitaal adviseren vanuit wetenschappelijke onderbouwing..

Eigenschappen

Een vitaliteitscoach richt zich op de vitaliteit van een persoon in de meest brede zin van het woord. Het gaat hierbij niet alleen maar om de fysieke gezondheid en levensstijl, maar juist ook om mentale aspecten. Positief denken, energie en waar kom je je bed voor uit zijn belangrijke pijlers binnen vitaliteit.

Demo aanvragen