Vitale Oplossingen

'Slanker Zonder Dieet'

Het is algemeen bekend dat afvallen met een te streng dieet altijd mislukt. Het is namelijk lastig volhouden om je leven helemaal om te gooien of om langere tijd minder te eten of bepaalde productgroepen niet meer te eten.

Welvitaal heeft het programma 'Slanker Zonder Dieet' ontwikkeld om in een stappenplan je persoonlijke eetstijl aan te passen richting een afslankdoel. Dit gaat op een gezonde verantwoorde manier. Dit programma focust zich zowel op inhoudelijke keuzes van voeding als op geleidelijke gedragsverandering.

icon png

Investeren in motivatie en volhouden

Het bereiken van een Gezond Gewicht heeft tijd nodig en vraagt motivatie en volhouden. Wij kijken naar gedrag en omstandigheden en zetten tools in om Weerbaarheid en Veerkracht te vergoten. Dat vormt een basis in intrinsieke motivatie en volhouden.

image
icon png

Persoonlijke benadering

Iedereen is anders en heeft zijn eigen verhaal. De vorm van coaching wordt volledig afgestemd op de hulpvraag van de coachee.

icon png

Gebaseerd op wetenschap

Er doen veel hypes de ronde over gezondheid, gewicht en voeding. De coaches van Wellvitaal adviseren vanuit wetenschappelijke onderbouwing..

Eigenschappen

'Slanker Zonder Dieet' is een 12 weeks programma dat volledig online met tussendoor online of live coachcontact.
Iedere twee weken is er een 1 op 1 evaluatiemoment van 30 minuten.
Alle opdrachten en informatiedocumenten worden per keer aangeleverd en tijdens het evaluatiemoment besproken.
Tussendoor is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen waarbij het gevoel van coaching en stok achter de deur de motivatie zal bevorderen om vol te houden.

Intake en inventarisatie

Vaak denk je dat je weet wat je eet, maar als je het daadwerkelijk op gaat schrijven, blijkt dat je toch vaak meer óf juist minder of andere dingen eet dan je dacht.

Van vullen naar voeden

Vaak wordt eten gebruikt voor genot, om iets te vieren, uit gewoonte of uit verveling. Hoe kun je eten weer meer in gaan zetten waar het voor bedoeld is. Voeden van je lichaam.

Een back-upplan als het misgaat

Na een periode van volhouden ligt het op de loer dat je terugvalt. Een back-upplan zorgt ervoor dat je houvast krijgt om je voorgenomen gedrag weer op te pakken.

Meld je hier aan