Vitale Oplossingen

Masterclass Meal Prepping

Het onvoldoende plannen van maaltijden zorgt voor ongezonde keuzes en daarmee is het de grootste oorzaak van overgewicht en tekorten aan bouwstoffen. Geen stuctuur geeft stress.

Meal Prepping is veel meer dan alleen maaltijden voorbereiden; het is een levensstijl die je kan helpen om je doelen op het gebied van gezondheid, tijdbeheer en stressvermindering te bereiken.

icon png

Beter plannen en organiseren van je maaltijden

Niet meer achter de feiten aanlopen maar je agendabeheer inzetten voor een betere planning. Dat geeft structuur en meer rust.

image
icon png

Tijdwinst en geld besparen

De efficientie waarbij jij straks boodschappen gaat doen en je maaltijden gaat voorbereiden en opslaan zorgt voor meer vrije tijd. Tijd die je kunt gaan gebruiken voor alles wat jij leuk en belangrijk vindt.

icon png

Gezonder eten en minder voedselverspilling

Je leert voedselverspilling tegen te gaan wat goed is voor het milieu. Ook je impulsgedrag zal minder worden. Dat kan heel handig zijn als je een afslankwens hebt.

Eigenschappen

In deze masterclass leer ik je alles over het plannen van maaltijden als ontbijt, lunch, avondeten en ook tussendoortjes. Je leert hoe je gezondere keuzes kunt maken die ook duurzamer en milieubewust zijn. Je krijgt tools om voor meer structuur- en minder impulsgedrag, maar ook om deze veranderingen vol te houden. Je wordt meegenomen hoe je je boodschappenlijstjes maakt, hoe je de verleidingen in de supermarkt kunt weerstaan, en hoe je je voorraadkasten optimaal inricht. Weet jij al wat je gaat doen met het geld en de tijd die je overhoudt?

Vraag hier meer informatie aan