Vitale Oplossingen

QuickScan Vitaliteit

Bij de QuickScan Vitaliteit wordt de werknemer digitaal uitgenodigd tot het invullen van gevalideerde digitale vragenlijsten. Deze lijsten zijn opgesplitst in vragenlijsten werkdruk, vitaliteit, leefstijl, motivatie. enzovoorts. Deze QuickScan is kosteneffectief en kan worden ingezet voor een eerste vitalititeitsanalyse.

Deze dienst is omgeven met privacywaarborgen en kan eenvoudig worden opgeschaald met andere vitale oplossingen.

icon png

Kostenbesparend

Een goedkope oplossing die snel inzicht geeft wat er speelt bij jouw personeel

image

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een Gezondheidscheck (PMO)

De kosten van Gezondheidschecks (PMO) varieren tussen de 50 en 200 Euro. Afhankelijk van de inhoud en of er sprake is van tussenkomst van een arts. Steeds meer verzekeraars vergoeden de Persoonlijke Gezondheidscheck, omdat ook zij het belang inzien van persoonlijke preventie. De Persoonlijke Gezondheidscheck is een betrouwbaar en wetenschappelijk instrument om gedegen inzicht te krijgen in de gezondheid, wat steeds meer verzekeraars onderkennen. Profiteer van de samenwerking die wij hebben met jouw collectieve zorgverzekeraar. En wanneer jouw medewerker een zorgverzekering heeft die de Persoonlijke Gezondheidscheck vergoedt, declareren we deze kosten voor hen. Geen zorgen, wij regelen het!

Krijg ik inzage in de resulaten van een Gezondheidscheck (PMO)

Nee, als werkgever kan je geen inzicht krijgen in de Gezondheidscheck (PMO) resultaten van je werknemers. Er zijn wel macro reportages mogelijk.

Op welke termijn is een Gezondheidscheck (PMO) beschikbaar

Gezondheidschecks (PMO) kunnen binnen 14 dagen worden opgestart.

Demo aanvragen